Extrainbjudan T-bryggan.
Under städdagen 21/4 fortsatte arbetet med att renovera T-Bryggan i Björkvik. Mycket hanns med, men inte allt så det behövs lite extra arbete för att bli klar.

Lördagen den 28/4 samt 5/5 så kör vi vidare och alla som vill och kan bidra är välkomna. Start 08:00 och fram till man inte orkar längre. Det går givetvis bra att komma och ansluta senare och ta över stafettpinnen. All arbetskraft tas tacksamt emot. Fika och bullar för dom som jobbar. Ta med skottkärra samt gärna en bra skruvdragare.  Det finns virke kvar som bör sättas fast och målet är att få dit dom plankorna som vi redan köpt in. Vi börjar med att ca 5-10 skottkärror med sten ska köras ut till mitten av bryggan och tippas på de nya balkarna.

Det finns även behov av hjälp av någon som har släpkärra med att transportera bort den gamla tryckimpregnerade däckningen på T-bryggan. Planken som är 34×145 och ca 2m långa skall köras till återvinningsstationen i Hemmesta eller Årsta. Vi har även sopor som ligger ihopsamlat vid bryggorna som skall till återvinningsstationen.

Vill någon gå ner och jobba en kväll i stället så är ni välkomna. Bjarne Egeland 070-6091213 har skruv och verktyg. Köra till återvinningsstationen är också ett lämpligt kvällsjobb.

Tacksamt om man hör av sig till Bjarne om man tänker delta så blir inköp av fika och bullar mycket enklare.

Mvh Christer (styrelsen)