I år fyller tomtägareföreningen och området 60 år, vilket självklart borde firas gemensamt. Styrelsen har på förslag att fira detta lördag 8 augusti innan skolorna startar.  

För att detta ska kunna genomföras så behövs en liten festkommitté och här sökes frivilliga krafter som kan planera hur detta kan bli verklighet.  

En tanke är att ha någon typ av knytkalas där föreningen kan medverka till att basutrustning finns och att de som önskar deltaga tar med vad som önskas dricka och äta men tanken är att festkommittén ska mejsla ut färdriktningen.  

Vi önskar att få svar från frivilliga som önskar deltaga i planeringen så snart som möjligt.  Mejla in intresse till info@bjorkvik.nu eller kontakta Emma Hultberg på emma.hultberg@hotmail.se eller alternativt Caroline Brännström på car_olineb@hotmail.com