Fredag 19 juni – Midsommarfirande

Styrelsen meddelar tyvärr att det gemensamma midsommarfirandet vid björkviksbadet i år är inställt. Styrelsen ser inga möjligheter att genomföra evenemanget pga covid-19 och gällande reglering att inte mer än 50 personer samlas.
Det har dock höjts röster och önskemål att ändå få till en midsommarstång som står under både midsommar och sommaren, som traditionen varit. Om frivilliga krafter finns att löva, binda och resa en midsommarstång så samlas dessa fredag 19 juni kl. 10 vid björkviksbadet och både klär och reser midsommarstången i så fall.
Med detta vill styrelsen önska alla medlemmar en fin och trevlig sommar.

Lördag 8 augusti – Björkviks 60-årsfest

I år fyller föreningen 60 år, vilket självklart ska firas. Boka därför in lördag 8 augusti. Mer information kommer framöver.

Lördag 17 oktober – Avverkningsdag och Städdag

Städdagen flyttas i år till avverkningsdagen. Ny information om detta kommer att skickas ut längre fram. Om du har tankar och förslag maila till grönomradesansvarig.

Mer och allmän information om avverkningsdagen finns här.

Lördag 25 april – Gemensam städdag

Under rådande omständigheter med Covid-19, flyttas den ordinarie städdagen från den 25 april till den 17 oktober där den sammanfaller med avverkningsdagen. Ny information om detta kommer att skickas ut längre fram.
Läs mer gällande städdagen här >>