Lördag 17 oktober – Avverkningsdag och Städdag

Städdagen flyttas i år till avverkningsdagen. Vi fortsätter årets arbetsinsatser med frivilligt deltagande. Med andra ord kommer inga städavgifter debiteras för i år pga covid-19.
De som känner sig manade, är friska och inte tillhör någon riskgrupp är därför välkomna den 17 oktober kl. 10.00. Samling sker vid respektive badplatser i Björkvik och Norrviken.  Hör gärna av er till grönomradesansvarig, så vi kan få en uppfattning hur många vi kan bli,

Mer och allmän information om avverkningsdagen finns här.

Lördag 25 april – Gemensam städdag

Under rådande omständigheter med Covid-19, flyttas den ordinarie städdagen från den 25 april till den 17 oktober där den sammanfaller med avverkningsdagen. Ny information om detta kommer att skickas ut längre fram.
Läs mer gällande städdagen här >>

Fredag 19 juni – Midsommarfirande

Styrelsen meddelar tyvärr att det gemensamma midsommarfirandet vid björkviksbadet i år är inställt. Styrelsen ser inga möjligheter att genomföra evenemanget pga covid-19 och gällande reglering att inte mer än 50 personer samlas.
Det har dock höjts röster och önskemål att ändå få till en midsommarstång som står under både midsommar och sommaren, som traditionen varit. Om frivilliga krafter finns att löva, binda och resa en midsommarstång så samlas dessa fredag 19 juni kl. 10 vid björkviksbadet och både klär och reser midsommarstången i så fall.
Med detta vill styrelsen önska alla medlemmar en fin och trevlig sommar.