En morgon häromdagen såg en granne såg en vit Peugeot Expert skåpbil stå på vår en tomt på Ringsalavägen. Grannen tyckte att det verkade konstigt och när de som hade bilen upptäckte att de inte var ensamma gav de sig av hastigt.
När när ägarna till tomten kom till stugan någon dag senare märkte de att de hade haft påhälsning på tomten, för saker var flyttade, men som tur var hade det inte skett något inbrott, kanske för att grannen skrämde iväg dem i tid.

Ägaren till tomten har mailat ett bra mail till grannsamverkan och jag har skickat vidare mailet till polisen. Mailet innehöll regnr och lite fler detaljer vilka jag, av olika skäl, valt att inte skriva om i detta blogginlägg.

Håll ögonen öppna efter allt.
Ser ni skumma okända människor inne på andras tomter kan det vara pågående inbrott. Ring då 112.
Har ni sett en skum bil bara köra runt kan det vara rekning för inbrott. Ring då 11414.
Ring på en gång för bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite (poliser vill jättegärna gripa tjuvar).
Notera regnr, märke, modell, signalement på personer, mm.

/Christer
(För styrelsen)