Flera medlemmar har nu hört av sig om flera upptäckta stölder. Oklart om de stölderna har skett i samma veva som de tidigare nämnda stölderna eller om det är nya tillfällen. Det som nu tillkommit (efter tidigare inlägg) är upptäckt stöld av båtmotor på Bergsalavägen (där åtminstone en båtmotor upptäckts vara stulen tidigare tillfälle), stöld av båtmotorkåpa på Ringsalavägen och stöld av propeller på Björksalavägen.

När maj kommer, vi haft städdag och de flesta medlemmar har hunnit ut och kollat till sina hus, båtar och motorer ska jag be Värmdö Närpolis ta fram lite statistik kring hur många stöldbrott det varit hos oss och på Värmdö de första 4-5 månaderna 2014 och se jämfört med 2013. Tidigare mail från polisen gav fördubbling av båtmotorstölderna jämfört med samma tid 2013 men då ska man ta i beaktning att alla ännu inte upptäckt sina stölder och alla kanske inte anmält sina stölder.

Håll ögonen öppna och var vaksamma.
Anmäl alla (!) upptäckta stölder till polisen
För att lämna tips eller göra en polisanmälan ring 11414
Ser du pågående brott ring 112

/Christer
(för styrelsen)