Styrelsen har fått information om att det ska ligga två okända båtar förtöjda vid bryggan längst in i Norrviken. Under lördagen var jag (Christer) nere för att titta på dem och då hade en båt till tillkommit (se nedan bilder). Den båten verkar vara samma som i inlägget ”Sjunken båt”.

Styrelsen undersöker nu vilkas båtarna kan tillhöra och finner vi inte ägarna inom kort kommer polisen kontaktas. Vet du något om båtarna hör av dig till styrelsen (helst genom att maila grannsamverkan). Mer information om grannsamverkan här.

Håll ögonen öppna.
Om pågående brott ring 112.
För tips eller anmälan ring 11414.

Uppdatering 130927: Mysteriet med båtarna har löst sig. Vad jag förstår det har båten från inlägget ”Sjunken båt” flyttats till den bryggan för att det var grundast där och den hade en läcka. De andra två båtarna har styrelsen fått tag i ägaren på och det är inte längre några frågetecken. Av respekt för båtarnas ägare är bilderna på båtarna nu borttagna. Fortsätt hålla ögonen öppna.